Jysk bygger en ny modern butik på Smålandia


Jysks nya butik kommer ligga intill Djurens Värld på Smålandia med bästa affärsläge. Hyresvärd och byggherre kommer att vara Tage och Söner.

-Intill Djurens Värld hade vi en lokal avsedd för handel som med viss anpassning och tillbyggnad passade Jysks önskemål och efter en tids förhandlingar är vi nu överens säger Magnus Andersson VD på Tage och Söner.

Planen är att Jysk skall kunna slå upp portarna under våren 2017.

-Med nya adressen står JYSK nu rustade att möta både gamla och nya kunder i ny, fräsch och ljus butik. Butiken har en optimal placering på handelsområdet Smålandia med mycket bra parkeringsmöjligheter och kommer att ge möjligheter att visa JYSK’s kompletta sortiment. Flytten är ett led i JYSK’s offensiva Sverigesatsning mot bättre och mer överskådliga butiker. Planen innefattar både fler nya, utbyggda och flyttade butiker i hela Sverige säger Carsten Lønne Christiansen, Development Manager på Jysk Sverige.

– Jysk gör utbudet på Smålandia ännu mer komplett och är ett viktigt steg i vårt arbete med att bygga kommunens mest attraktiva handelsplats, säger Per-Arne Johansson, Smålandia AB. – Vi är glada att kunna välkomna Jysk till Smålandia avslutar Johansson

 

Smålandia